DESPRE NOI

Povestea noastră a început în anul 2008 cu un mic magazin naturist în Oradea. Afacerea cu produse bio am pornit-o din pasiunea pentru un stil de viața sănătos, după ce noi personal ne-am schimbat modul de a fi, de a relaționa cu cei din jurul nostru. Și bineînțeles, ne-am schimbat și obiceiurile alimentare, înțelegând cât de important este să adoptăm o alimentație sănătoasă, pe cât posibil cu alimente bio, netratate cu pesticide, insecticide, și alte substanțe chimice de sinteză. Suntem într-o continuă învățare despre ceea ce înseamnă un mod de viață sănătos, și încercam să transmitem acest lucru și clienților noștri.

Capitalul companiei este 100% românesc, și sprijinim cât putem și producătorii bio din Romania.

Într-un timp foarte scurt am reușit rapid să atragem atenția magazinelor bio din toată țara prin gama noastră de produse și prin modul nostru fairplay de a face afaceri, crezând cu tărie că etica încă mai poate fi un etalon în business. În prezent colaboram cu majoritatea magazinelor bio și naturiste din Romania.

Furnizorii noștri au căpătat rapid încredere în noi, oferindu-ne la unele mărci exclusivitate de distribuție/import pe teritoriul României.În prezent avem în oferta peste 2500 de produse bio, raw, vegane, lunar adăugând noi produse ca urmare a inițierii contactelor cu cât mai mulți producători.

Încrederea și transparența sunt atuurile noastre cele mai puternice, fără ele nu am fi reușit într-un timp foarte scurt să ajungem destul de departe.

Societatea noastră este certificată ca și distribuitor de produse ecologice de către Ecoinspect, RO-ECO-008. În prezent furnizam produse bio pentru: magazine bio și naturiste, drogherii, farmacii, hoteluri și pensiuni, grădinițe particulare, săli de fitness, restaurante, producători de suplimente alimentare, procesători și producători de alimente/produse alimentare bio.

Mulți dintre furnizorii noștri sprijină micile comunități, și își cumpără materia primă din comunități locale, asociații familiale și mici producători. Astfel, mare parte dintre produsele pe care le importăm și distribuim se adresează exclusiv magazinelor bio/naturiste, sprijinind la rândul nostru micile afaceri. Mare parte din produsele noastre nu vor ajunge niciodată într-un hypermarket sau într-un lanț de magazine internațional, fiind produse de nișa din resurse limitate. În prezent noi distribuim produsele noastre exclusiv prin magazine bio/naturiste, susținând astfel în primul rând afacerile locale mici și mijlocii.

Suntem implicați în proiecte sociale, 3% din profitul companiei fiind direcționat către ONG-uri care aduc un plus de valoare comunității. Unul dintre ONG-urile noastre de suflet este Asociației AMIA Suflet de Copil, care se ocupă de copilașii abandonați în maternități și nu numai. Dacă vreți să-i sprijiniți și voi, intrati pe www.adopt.ro unde puteți afla detalii despre cum puteți susține această Asociație inimoasă.